Treći protest protiv diktature večeras "kod kurala"

14:04:00 05.04.2017, Komentara: 2

Novi Sad - Protesti protiv diktature i sistema biće nastavljeni i večeras u centru Novog Sada. Građani će se u 18 sati okupiti na Trgu republike, "kod kurala".

Treći protest protiv diktature večeras "kod kurala"

Studentski pokret Novi Sad, koji je organizator događaja, poručuje građanima da ponesu transparente, strpljenje i kamere za provokatore.

"Znači samo ignorisanje i mirne glave. I ajmo ovaj put da probamo bez "Vučiću pede**" a malo više "Vučiću Šrederu" ili "Vučiću šećeru" ili smislite sami nešto drugo", poručuju organizatori.

Kao i sinoć, protest će biti održan u još gradova Srbije. Šetaće zajedno roditelji s decom, ratni-vojni invalidi, kao i veterani, a policajci i vojnici su protest zakazali za subotu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Linoleum

Bravo deco,bio sam prvi dan,pored spomenika,bilo nas malo,ali mi je drago sto vidim da ce se prosiriti oko svih spomenika u gradu.Samo napred.Hvala vam ,budite dostojanstveni i ne dajte da vas isprovociraju.Bravo.


Nisam ni u jednoj stranci

, *.dynamic.sbb.rs

Bravo za ideju. Nadam se da cemo istrajati. I da ce biti nekih pozitivnih rezultata! Dosta je vise da nam diktiraju ljudi sa laznim diplomama i bez dana radnog staza! Necemo vodju, diktaturu, hocemo dobar sistem u drzavi!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.8 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?