Trening za one koji žele da drugima kažu NE

14:10:00 16.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatan trening asertivne komunikacije biće održavan jednom nedeljno od 23. oktobra do 11. decembra, u okviru projekta "Mladi su izvor energije", a rok za prijavu je 19. oktobar.

Trening za one koji žele da drugima kažu NE

Za učešće na treningu mogu se prijaviti svi, ali će prednost imati nezaposleni mladi od 15 do 30 godina. Potrebno je poslati mejl na stefan2clients@gmail.com i u njemu ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za trening asertivne komunikacije“.

Trening će se održavati jednom sedmično nedeljom od 12 do 14 sati u Udruženju Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19). Voditelj treninga je Stefan Mitrović Jokanović, diplomirani psiholog i transakcioni psihoterapeut u edukaciji.

Trening je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 odsto časova. Polaznici koji budu pohađali manje od 80 odsto časova ili odustanu od treninga biće obavezni da plate troškove nastave, a svi će pre početka kursa potpisati ugovor kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici koji uspešno završe kurs dobiće sertifikate.

Tening asertivne komunikacije potreban je svakom ko želi da poveća svoje samopouzdanje, da nauči da se izbori za sebe, drugima kaže NE kada to želi i izrazi svoje želje na način koji nije ugrožavajući za druge.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?