Tri kandidata za novog direktora ZIG-a

11:08:00 13.08.2015, Komentara: 2

Novi Sad - Vladimir Stojković, Miloš Egić i Žarko Mićin iz SNS kandidati su za direktora novosadskog Zavoda za izgradnju grada, posle nedavne ostavke Gorana Višnjića, piše Blic.

Tri kandidata za novog direktora ZIG-a

Vladimir Stojković, član Gradskog veća za komunalne poslove iz SNS, prvo je bio pomoćnik gradonačelnika Miloša Vučevića. On kaže da još uvek ne zna ko su kandidati za preuzimanje funkcije čelnog čoveka ZIG-a, te da je o tome rano govoriti.

Miloš Egić, koji je prema saznanjima Blica, takođe jedan od kandidata za direktora, trenutno je v.d. načelnika Gradske uprave za urbanizam i stambene poslove, a on nije bio dostupan za komentar.

Žarko Mićin takođe se navodi kao jedan od kandidata. On je ranije bio direktor SPENS-a, a vreme koje je proveo u toj firmi obeležili su loši poslovni rezultat. Posle toga je prešao na mesto izvršog direktora ZIG-a. Sada je narodni poslanik u republičkom parlamentu.

Nakon ostnavke direktora ZIG-a Gorana Višnjića, Blic saznaje i da je smenjena i izvršna direktorka ovog preduzeća Olivera Simović, koja će od sada biti savetnica za pravne poslove.

Tri kandidata za novog direktora ZIG-aGoran Višnjić, foto: Blic (Nenad Mihajlović)

Višnjić je pisanu ostavku odneo u pisarnicu Skupštine grada, koja ga je i izabrala na tu funkciju. On je naveo da je napustio direktorsko mesto zbog ličnih i zdravstvenih razloga, a izvori Blica su naveli da je zbog sukoba sa gradonačelnikom morao da napusti to mesto.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Jovan

, *.home.otenet.gr

Milos Egic?! Pa taj je bio okoreli demokrata. E moji naprednjaci


Jovica

I graditelj nelegalnih objekata. Sada je to sve legalizovano...
Smesna zemlja, nemam reci, mali Lupus.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 46%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 2 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?