Tri meseca most bio bez odgovarajuće ograde, reagovali nakon upozorenja na društvenim mrežama

17:03:00 13.03.2019, Komentara: 0

Most kod Kovilja tri meseca je bio bez odgovarajuće ograde. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je zahvalila građanima koji su skrenuli pažnju na to, ali je i naložila preduzećima da komuniciraju sa građanima preko društvenih mreža.

Tri meseca most bio bez odgovarajuće ograde, reagovali nakon upozorenja na društvenim mrežama

izvor: Tviter, @MikiP78

- Nalog koji je danas upućen svim preduzećima u oblasti infrastrkture koje pokriva Ministarstvo građevine, a to su Putevi Srbije i Koridori Srbije i sva četiri železnička preduzeća i Građevinska direkcija Srbije, jeste da hitno otovore tviter, fejsbuk i instagram naloge kako bi bili otvoreni prema građanima - rekla je Mihajlović.

Naglasila je da ta preduzeća postoje zbog građana i da će svi moći da pišu, pošalju sliku, iznesu mišljenje ili pitanjem da ukažu na neki problem.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica na tviteru je nedavno objavio sliku mosta na kome, kako tvrdi, ograda nije adekvatno obezbeđena.

„Most iznad autoputa kod Kovilja obezbeđen je žicom desetkom za čuvanje kokošaka“, napisao je Poledica.

U „Putevima Srbije“, u čijoj je nadležnosti održavanje putne infrastrukture, kažu da su utvrdili da je zaštitna ograda probijena, da takva predstavlja opasnost za odvijanje saobraćaja i odmah su preduzeli mere opreza i sanacije. Uklonjena je oštećena ograda i postavljena saobraćajna signalizacija i zaštitno žičano pletivo radi bezbednog odvijanja saobraćaja. Radovi će biti završeni do kraja nedelje.


izvor: novisad.com, Blic, Politika


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 57%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?