Tri muškarca povređena u pokušaju pljačke na Bulevaru oslobođenja

08:11:00 02.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Tri muškarca su povređena sinoć u pokušaju pljačke na Bulevaru oslobođenja, nedaleko od zgrade Prekršajnog suda.

Tri muškarca povređena u pokušaju pljačke na Bulevaru oslobođenja

- Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, uhapšen je D. J. (19) iz Leskovca, koji je, kako se sumnja, nožem povredio dvojicu muškaraca u centru grada. Sumnja se da je on pokušao da otme novac od radnika jedne agencije za obezbeđenje i da mu je zadao nekoliko uboda nožem. Zatim je, kako se sumnja, D. J. nožem povredio policijskog službenika u civilu koji ga je sprečio da pobegne i odnese novac – navodi se u saopštenju PU Novi Sad.

Kako je za „Dnevnik“ potvrdio portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, oni su poziv prmili u 20.47 i na teren su izašle dve ekipe. Muškarac (34) zadobio je ubodne povrede i u svesnom stanju je prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, kao i muškarac (37), dok je mladić (19) zadobio je višestruke povrede, a nakon zbrinjavanja prevezen je u Klinički centar Vojvodine.

Istraga će utvrditi sve okolnosti ovog događaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 998.0 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?