Tri predavanja o dojenju u Bebac startap centru

09:07:00 27.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Tri predavanja u vezi sa dojenjem beba biće održana 3. avgusta od 18 sati u Bebac startap centru, Fruškogorska 24.

Tri predavanja o dojenju u Bebac startap centru

Prvo predavanje, "Uticaj dojenja na rani razvoj bebe", održaće psihološkinja Jasmina Mihnjak. Na ovom predavanju saznaćete kako dojenje utiče na razvoj bebe, na povezivanje sa majkom, zašto je veza između majke i bebe toliko važna i zašto je dojenje idealan početak života svake bebe. Pričaće se i o tome kako tate mogu da podrže dojenje kao i o uticaju bliže i šire okoline na uspeh u dojenju.

Koji su sve mogući problemi sa dojenjem, kako započeti dojenje, šta ako beba odbija da sisa, šta ako nemate dovoljno mleka, šta je to mastitis i kako se leči... samo su neka od pitanja na koja će, tokom drugog predavanja pod nazivom "Kako ne odustati od dojenja", odgovoriti Sonja Basta, pedijatrijska i patronažna sestra.

"Šta ako mama ne može da doji" je treće i važno predavanje koje će održati nutricionicta Ana Vujetić. Ona će ispričati kako pravilno kombinovati ad mleko i dojenje u situacijama kada je to neophodno, kako izabrati odgovarajuću mlečnu formulu za vašu bebu i kako da se sa dohrane vratite na isključivo dojenja ako za to postoje mogućnosti.

Predavanja su besplatna, ali je neophodna PRIJAVA.

Ilustracija: Mothering Touch / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?