Tribina o odabiru i menjanju profesije u Radio kafeu

16:07:00 03.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - "Isplativ posao ili najbolja karijera za mene" naziv je tribine koja će u utorak, 4. jula od 18 sati, biti održana u Radio kafeu, Svetozara Miletića 45.

Tribina o odabiru i menjanju profesije u Radio kafeu

Na tribini će učesnici pokušati da odgovore na pitanja koju školu upisati, da li pohađati fakultet, ima li koristi od promene karijere i kako aktuelna ekonomsko-socijalna situacija utiče na poslovnu sposobnost svih građana Srbije.

Govoriće se i o kriterijumima za odabir srednje škole i fakulteta, trendovima koji se javljaju među decom, uticaju masmedija na te izbore, ali i uticaju sredine na dete i njegove stavove prema radu. Pažnja će biti posvećena i poteškoćama pri menjanju profesije, koja može biti problematična za starije od 40 ili 50 godina.

Govornici i govornice biće Đurđina Mačak, savetnica za karijerno informisanje u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Nedeljko Damnjanović, programer i predavač na "Vivify" Akademiji, Ivana Ursić, psihološkinja u računarskoj gimnaziji "Smart" i Dragan Prpa, psihološkinja u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Bačkoj Palanci.

Ilustracija: reynermedia / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?