Tridesetak komunalnih milicajaca na doručku sa Vučevićem

08:01:00 09.01.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević priredio je božićni doručak za pripadnike komunalne milicije. Vučević je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavio da je drugog dana Božića doručkovao sa onima koji su „ovih dana neumorno na usluzi građanima“.

Tridesetak komunalnih milicajaca na doručku sa Vučevićem


Osim Vučevića, prijemu je prisustvovao njegov zamenik Milan Đurić, šef kabineta Žarko Mićun, načelnik komunalne milicije Miroslav Laketić, kao i tridesetak zaposlenih, odnosno polovina novosadskih milicionera.

Vučević je na svom fejsbuk nalogu naveo da su razgovarali o svim izazovima koji su učinjeni i koji ih čekaju „kako bi naš grad bio još bolji po sve Novosađane i one koji su nam u gostima“. Istakao je i da je razgovor bio otvoren, te da su milicioneri izneli veliki broj pitanja i zahteva, koje očekuju da reši Grad Novi Sad.

Tridesetak komunalnih milicajaca na doručku sa Vučevićem


Podsetimo da je zbog epidemije koronavirusa krajem novembra u Novom Sadu proglašena vanredna situacija koja podrazumeva i zabranu skupova sa više od pet osoba, zatim nošenje maske i obaveznu fizičku distancu, te da u zatvorenom prostoru na svaka četiri kvadratna metra može boraviti po jedna osoba. Za poštovanje propisanih mera i kažnjavanje onih koji to ne čine zaduženi su, između ostalih, komunalni milicajci.

Zvanično saopštenje o ovom događaju nije poslato iz Gradske kuće.

foto: Fejsbuk Miloš Vučević


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?