Trogodišnje dete povređeno u udesu u Novom Sadu

10:07:00 09.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Trogodišnje dete jedno je od ukupno sedam osoba povređenih u saobraćajnim nezgodama, koji su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu.

Dete je povređeno u udesu kada je oko 10.30 sati na Temerinskom putu, automobil udario pešaka. Tada su naizgled lakše povrede zadobile žene od 68 i 40 godina. Dete je prevezeno u Dečju bolnicu, a žene u Urgentni centar.

Trogodišnje dete povređeno u udesu u Novom Sadu

Pola sata ranije, 66-ogodišnji motociklista pao je s motora na uglu Miše Dimitrijevića i Cara Dušana. Zadobio je teške telesne povrede i to prelom desne potkolenice, a nakon zbrinjavanja je prevezen u Urgentni centar.

Teške povrede zadobio je mladić od 26 godina. On je malo nakon 14 sati paon sa svog bicikla u Ulici Danila Kiša. U Urgentnom centru mu je ustanovljen potres mozga, povreda oka i usne, kao i prelom jagodične kosti.

Dva sata kasnije biciklista je naleteo na pešaka na Pozorišnom trgu. Povređena je 70-ogodišnja žena, koja je s posekotinom noge prevezena u Urgentni centar.

Na kraju je, oko 18.40 sati, na pešačkom prelazu kod Lidla, oboren 66-ogodišnji biciklista, koji je s povredom glave i potresom mozga prevezen na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?