Troje povređeno u dva udesa u gradu

15:08:00 12.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Tri osobe lakše su povređene u dve saobraćajne nezgode, koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile na ulicama Novog Sada.

Troje povređeno u dva udesa u gradu

Sanja Beljin, portparolka novosadske Hitne pomoći, rekla je za 021, da se prva saobraćajna nezgoda desila juče oko 13 sati na Sentandrejskom putu, i tom prilikom lakše je povređen 39-ogodišnji muškarac. On je nakon ukazane hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Drugi udes desio se juče uveče oko 22:30 sati na uglu Feješ Klare i Petefi Šandora, kada su lakše povrede zadobili 40-ogodišnji muškarac i 38-ogodišnja žena. I oni su nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku, potvrdila je portparolka Beljin.

Inače, tokom prethodna 24 sata, urgentne ekipe novosadske Hitne pomoći obavile su ukupno 74 intervencija, a ovoga puta najviše tegoba usled pogoršanja osnovne bolesti imali su kardiovaskularni i respiratorni bolesnici.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?