Trojica mladića uhapšena jer su učestvovala u tuči na Novom naselju

12:01:00 31.01.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Grupa mladića pretukla je, u noći između subote i nedelje, letvama i palicama Novosađanina U. V. Tuča se dogodila ispred Sportskog centra „Meridiana“, u ulici Stojana Novakovića, na Novom naselju.

Trojica mladića uhapšena jer su učestvovala u tuči na Novom naselju

foto: Screenshot, Direktno



Novosadska policija saopštila je danas da su uhapsili trojicu Novosađana, V. K. (2001), M. M. (2001) i V. E. (2001) zbog sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

- Sumnja se da su njih trojica, u noći između subote i nedelje, na Novom naselju, naneli teške telesne povrede dvadesettrogodišnjem Novosađaninu. Oštećeni je, inače, izjavio da se sam povredio i odbijao je saradnju sa policijom u rasvetljavanju ovog krivičnog dela – saopšteno je iz policije.

Trojica mladića uhapšena jer su učestvovala u tuči na Novom naselju

Trojica mladića uhapšena jer su učestvovala u tuči na Novom naselju

foto: MUP Srbije

Osumnjičeni će biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

U Kliničkom centru Vojvodine izjavili su medijima da je pretučeni mladić, nakon pružene pomoći, pušten na kućno lečenje.

Iako je policiji rekao da se sam povredio, mladića demantuje video koji je objavio portal Direktno, na kojem se može videti kako se jedan mladić raspravlja i odguruje sa grupom momaka ispred Sportskog centra „Meridiana“. Odmah potom nekoliko osoba prilazi grupi i jednog od prisutnih počinje da udara letvama, palicama, nogama i rukama. Oni su ga tukli gotovo pola minuta, nakon čega je jedan momak uspeo da odvoji U. V. od nasilnika.

Kako navode mediji, U. V. je bio među osumnjičenima za prebijanje mladića u prostorijama stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina, u februaru prošle godine. Za ovaj događaj osumnjičeno je pet osoba, koje su puštene da se brane sa slobode.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?