Trojica počinila 51 krađu

14:01:00 11.01.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Tri osobe su uhapšene zbog 51 rasvetljene krađe i teške krađe počinjene na području Južnobačkog okruga, a njihovim saučesnicima slede krivične prijave, saopšteno je danas iz Policijakse uprave Novi Sad.

Trojica počinila 51 krađufoto: A.K.

U Žablju je uhapšen S. S. (41), osumnjičen za 30 pomenutih krivičnih dela, u porodičnim kućama, ugostiteljskim objektima i javnom komunalnom preduzeću. On se tereti da je krao televizore, kosačice, motore za čamac, motorne testere i druge stvari i da ih je prodavao. Zadržan je u pritvoru do 48 sati.

Protiv trojice meštana Đurđeva i Novog Sada, za koje se sumnja da su otkupljivali od S. S. ukradene predmete, policija je podnela krivičnu prijavu za krivično delo prikrivanje.

Deo ukradenih stvari, policija je pronašla i vratila vlasnicima.

U Novom Sadu, policija je rasvetlila 21 krivično delo teška krađa i krađa za koje su osumnjičena dvojica meštana, uzrasta 20 i 16 godina.

Sumnja se da su na području Novog Sada, Temerina i Titela, provaljivali u garaže i druge pomoćne prostorije i da su krali različitu tehničku robu, alate, kućne aparate, kablove, bicikle. Terete se i za krađu više akumulatora iz kamiona u pomenutim mestima.

Za tri krivična dela, počinjena u Petrovaradinu, osim njih dvojice, kao osumnjičen je saslušan i četrnaestogodišnji Novosađanin, koji je pobegao iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Knjaževcu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?