Trojica privedena zbog tuče na Klisi u kojoj su trojica muškaraca povređena

16:05:00 27.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Trojica muškaraca su povređena u tuči koja se dogodila sinoć, oko 23 sata, kod Najlon pijace. Zbog ove tuče danas su privedena trojica muškaraca.

Trojica privedena zbog tuče na Klisi u kojoj su trojica muškaraca povređena


Dvadesetšestogodišnji Novosađanin uhapšen je zbog sumnje da je u tuči nožem pokušao da ubije jednu osobu, a još dve ranio, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Osim njega, uhapšena su još dvojica muškarca, zbog nasilničkog ponašanja.

Ispred jednog ugostiteljskog objekta na Klisi sinoć je izbila tuča između dve grupe muškaraca u kojoj su povređene tri osobe. Policija sumnja da je u tuči dvadesetšestogodišnji D.S. potegnuo nož i njime ranio trojicu muškaraca. On je uhapšen i sumnjiči se za pokušaj ubistva.

Kako se navodi, uhapšeni su i N.D. (27) i V.M. (20) sa područja grada, zbog osnovane sumnje da su se tom prilikom nasilnički ponašali.

Njima je određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati i biće saslušani u Višem tužilaštvu u Novom Sadu, saopštila je policija.

Ekipe Hitne pomoći su sinoć na licu mesta prućili pomoć dvojici muškaraca. Jedan, rođen 1994. godine, prevezen je na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine, a drugi, rođen 1988. godine, zbrinut je na licu mesta i upućen da se javi u Urgentni centar. Treći mladić, star 25 godina, primljen je u KCV sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša i trbuha i on je nakon inicijalnih pregleda smešten na Odeljenje urgentne hirurgije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
22°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 991.5 mb
Vetar: 10 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?