Trostruki ubica sa Telepa izvršio samobistvo u zatvoru

18:02:00 25.02.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Goran Janković (38), iz Novog Sad, koji je optužen za trostruko ubistvo na Telepu, danas je izvršio samoubistvo.

Trostruki ubica sa Telepa izvršio samobistvo u zatvoru

Goran Janković, Foto: Facebook


U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je za „Dnevnik“ da je pritvoreno lice J.G. počinio samoubistvo, vešanjem u sobi u kojoj je bio smešten.

Drugo pritvoreno lice koje je smešteno u toj sobi je u tom trenutku bilo u šetnji, kažu u Upravi i dodaju da je Okružni zatvor, postupio u skladu sa zakonom i o tome odmah obavestio policiju koja je obavila uviđaj, nadležno tužilaštvo i sud.

Podsetimo, Goran Janković je optužen za ubistvo supruge Mirjane (32), i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57). Zločin se dogodio 24. maja prošle godine u jutarnjim satima u porodičnoj kući Pajića, u Ulici Petefi Šandora 156b. Sumnja se da je Janković izvršio trostruko ubistvo nakon što ga je, 11. maja, supruga prijavila policiji zbog nasilja u porodici.

Uprkos zabrani prilaska i komuniciranja, on je to jutro, posle večeri provedene u kafani, došao do kuće ženinih roditelja da joj se, kako je navodno rekao, osveti zato što ga je prijavila policiji za nasilje u porodici i sa sobom odvela decu.

Janković je, navodno, priznao da je tasta i taštu ubio čekićem, a da je Mirjanu najpre tukao i davio i da je na njoj iskalio sav bes.

Stravičan zločin se dogodio naočigled njegovih i Mirjaninih maloletnih sinova.

Inače, Goran Janković je na pripremnom ročištu održanom 3. februara ove godine prihvatio optužnicu kojom mu se na teret stavlja teško ubistvo, a za 25. mart je bilo zakazano suđenje u Višem sudu u Novom Sadu.

On se u pritvoru Okružnog zatvora u Novom Sadu nalazio od 27. maja 2019. godine kada je uhapšen na starom brodu usidrenom na Ribarskom ostrvu. Prethodno se nekoliko dana sakrivao od policije, a navodno je planirao bekstvo preko granice, te ja za njim bila raspisana poternica.

Pogledajte i snimak hapšenja:


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Gardista021

, *.dynamic.sbb.rs

Veliki propust dezurnih komandira,kako je mogao da ostane sam u sobi,to je prvo pravilo,ili je vest za javnost


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?