Tukao Novosađanina i oduzeo mu novac i mobilni

17:02:00 02.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je D. P. (32) zbog sumnje da je učinio razbojništvo. Kako je navedeno u saopštenju, on se tereti da je pre desetak dana tukao četrdesetdevetogodišnjeg Novosađanina i oduzeo mu novac i mobilni telefon.

D. P. se sada nalazi u pritvoru do 30 dana.

Tukao Novosađanina i oduzeo mu novac i mobilni


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su 4.800 tableta „tramadola“ i uhapsili trojicu osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima. Protiv još jedne osobe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biće podneta krivična prijava.

- Policija je pronašla 3.800 komada „tramadola“ u stanu G.C. (47), a sumnja se da je on, sa N. J. (45) i D. V. (30) prodavao ove tablete u Novom Sadu. Još 1.000 komada „tramadola“ policija je pronašla kod tridesetjednogodišnjeg Novosađanina, a sumnja se da ih je kupio od D. V – navedeno je u saopštenju. Trojici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?