Turističkim aranžmanima varala građane

14:06:00 29.06.2015, Komentara: 0

I.F. (31) iz Novog Sada uhapšena je zbog sumnje da je prevarila građane i oštetila ih u do sada utvrđenom iznosu od 1.501.261 dinar.

Beogradska policija, koja je uhapsila I.F., sumnja da je ona, kao odgovorno lice Turističke agencije „Tomas kompani“ iz Beograda, dovela u zabludu veći broj građana, koji su sa agencijom zaključili ugovore o turističkim aranžmanima, a koji im nisu bili omogućeni.

Turističkim aranžmanima varala građaneIlustracija

Osumnjičena se tereti da je od 19. novembra 2014. do 29. maja 2015. godine preuzimala novac u gotovini, putem računa ili čekova građana, a oštećene držala u zabludi da će ispuniti svoj deo ugovora. Ona je angažovala veći broj za sada nepoznatih službenika, koji su zaključivali turističke aranžmane i izdavali priznanice i vaučere.

Osumnjičenoj I.F. je određeno zadržavanje do 48 časova po čijem isteku će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Oštećeni da se jave policiji

Uprava kriminalističke policije PU za grad Beograd poziva oštećene građane da im se jave na broj telefona 011 279 76 29.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?