Turnir u malom fudbalu i memorijalni naučni skup

13:03:00 28.03.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrti Memorijalni naučni skup iz zaštite životne sredine "docent dr Milena Dalmacija", biće održan u petak i subotu, 1. i 2. aprila od 10 sati, u Sali za sednice 14/V na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Turnir u malom fudbalu i memorijalni naučni skupPrirodno-matematički fakultet, foto: www2.uns.ac.rs

Turnir će biti održan kao nastavak tradicije započete 2013. godine, i po prvi put će trajati dva dana. Glavne teme biće voda, vazduh, zemljište, sediment, upravljanje otpadom, održivi razvoj. Pored navedenih predavanja, rezultate svojih istraživanja prezentovaće mladi naučnici i istraživači, čiji je radove prihvatio naučni odbor skupa.

Memorijalni turnir "Renato Vuković" u malom fudbalu se ove godine organizuje takođe po četvrti put, u čast tragično nastradalog studenta Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Renata Vukovića.

Turnir je počeo danas u podne i trajaće do 1. aprila na otvorenim terenima "Đačkog igrališta". Sude republičke sudije, a za najbolje učesnike turnira, obezbeđene su prikladne nagrade.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
14°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?