Turnir za decu u tucanju i oslikavanju jaja

11:04:00 06.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Vaskršnji turnir za decu u tucanju i oslikavanju najlepšeg jajeta biće održan u ponedeljak 9. aprila od 11 sati u novosadskom naselju Sunčana strana (igralište, u Ulici Lenke Dunđerski).

Turnir za decu u tucanju i oslikavanju jaja

Organizatori, Udruženje građana "Sunčana strana", kažu da je takmičenje otvorenog tipa, pa očekuju učešće nekoliko desetina najmlađih iz čitavog grada i napominju da su za pobednike predviđene prigodne nagrade.

Dragoljub Dobrić, predsednik UP Udruženja građana "Sunčana strana" poziva sve sugrađane da se pridruže da, kako kaže, kroz dečju igru i stvaralaštvo zajedno obeležimo praznik Vaskrsenja Hristovog.

"Želja nam je da kroz turnir deci približimo radosti koje donosi Vaskrs i podstaknemo najmlađe na kreativno stvaralaštvo. Komšije će pripremiti posluženje za zajedničko druženje, a za vlasnike najtvrđeg i najlepšeg jajeta, odnosno finaliste turnira obezbeđene su prigodne nagrade", dodao je Dobrić.

"

Ilustracija: Nick Amoscato / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?