Tužilaštvo izdalo poternicu za dvojicom osumnjičenih za ubistvo MMA borca

19:09:00 08.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Više javno tužilaštvo u Novom Sadu potvrdilo je danas da je izdalo poternicu za dvojicom Novosađana, osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca.

Tužilaštvo izdalo poternicu za dvojicom osumnjičenih za ubistvo MMA borca


- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je nakon okončanog predistražnog postupka pokrenulo istragu protiv B. D. i J. D, obojice iz Novog Sada, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a vezano za događaj od 2. septembra kada je u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, na podmukao način, lišen života Uroš Stefanović, a Goran Kovačević ranjen. Kako se obojica osumnjičenih nalaze u bekstvu, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je podnelo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu da protiv osumnjičenih odredi pritvor i naredi izdavanje poternice, kako bi se obezbedilo prisustvo osumnjičenih i nesmetano vodio krivični postupak – navodi se u saopštenju novosadskog Višeg javnog tužilaštva, a prema nezvaničnim informacijama, sudija za prethodni postupak je raspisao poternicu.

Prema pisanju medija, jedan od osumnjičenih za kojim je raspisana poternica je bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
12°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?