U 2019. sa Neletom Karajlićem, Manjifikom i DJ dvojcem Filatov & Karas

16:11:00 29.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađani i oni koji budu želeli u 2019. godinu dočekaju na novosadskom Trgu slobode, najluđu noć će provesti uz Manjifika (Magnifico), Dr Neleta Karajlića i svetski DJ dvojac Filatov i Karas.

U 2019. sa Neletom Karajlićem, Manjifikom i DJ dvojcem Filatov & Karas


Autentičan zvuk Balkan-disko-šlagera i specifična energija uz Manjifiko na sceni proneće se Trgom slobode, a hitovi iz filmova „Montevideo, bog te video“ i Montevideo, vidimo se!”, serije „Senke nad Balkanom“, kao i njegovog poslednjeg albuma „Charlatan de Balkan“ učiniće da ovog 31. decembra Novosađani zaista uživaju, navodi Fondacija „Novi Sad 2021“ u predstavljanju izvođača.

Temperamentan i energičan, čovek na čijoj kreativnosti su stasavale generacije, multitalentovani umetnik, koji za sobom ima tri knjige, režiju, muzičku grupu, nebrojeno glumačkih uloga, tekstopisac, kompozitor, umetnik koji je jedan od utemeljivača muzičkog pravca, Dr Nele Karajlić ispratiće 2018. godinu i dočekati sa Novosađanima novu, bolju godinu u atmosferi za pamćenje.

Дoček 2019. će prvi put u Novom Sadu predstaviti i ruski DJ dvojac Filatov i Karas koji platinastim tiražima i singlovima koji se nalaze na prvim mestima vodećih evropkih top lista predstavljaju jedne od najpopularnijih DJ-eva u usponu. Sjajan uspeh i proboj na svetsku scenu ostvarili su obradom singla „The Good, The Bad and The Crazy“ sa francuskom pevačicom Imany. Od tada, ovaj tandem poslednjih godina postiže globalan uspeh zahvaljujući popularnim elektro-hitovima, a hit remix „Don’t be shy“ osvaja platinasti tiraž postajući hit broj jedan u Nemačkoj, Švedskoj, Norveškoj,Turskoj, Finskoj, Francuskoj i drugim evropskim zemljama, a našao se i na listi najtraženijih singlova muzičke platforme Shazam. Uz „Time Won’t Wait“, hit koji broji više od 70 miliona pregleda na platformi you tube i obradu hita iz osamdesetih „Tell it to my heart“ koji je postigao više od 40 miliona you tube pregleda, ovaj DJ dvojac nesumnjivo će napraviti dobru žurku u Novom Sadu.

I ove godine koncept Дoček obuhvata dva novogodišnja slavlja. Дoček 2019. godine 31. decembra tokom celog dana, na otvorenim prostorima i samo u centru grada i Дoček 7527. 13. januara koji će biti u toku večeri isključivo u zatvorenim prostorima, po celom gradu.

- Slaveći dva računanja vremena, ali i dva kalendara, kroz otvaranje programa najrazličitijim žanrovima i izvođačima iz cele Evrope širom Novog Sada, Fondacija „Novi Sad 2021” nastavlja svoj rad na ostvarivanju zadatih ciljeva, a to su internacionalizacija i decentralizacija kulture sa što većim uključivanjem i učešćem građana - objašnjava direktor Fondacije „Novi Sad 2021“ Nemanja Milenković i dodaje da ova dva velika slavlja u našem gradu spaja Most interkulturalnosti u kojem se prepliću delovi visoke estetike sa popularnom kulturom, čime visoka kultura dobija novu publiku, a masovna dobija nove standarde i vrednosti, čineći je boljom i kvalitetnijom.

Prošle godine za doček Nove godine na Trgu slobode su nastupili Darko Rundek, Plavi orkestar i S.A.R.S.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?