U Betaniji od petka do jutros rođeno 48 beba

15:10:00 19.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 48 beba rođeno je u novosadskom porodilištu od petka, 16. oktobra, do jutros u 7 sati. Rođena su 23 dečaka i 25 devojčica.

U Betaniji od petka do jutros rođeno 48 beba

Devojčice su u petak rodile Anita Petričić, Mirjana Suvara, Milica Anđelković i Maja Anđelković iz Novog Sada, Milena Pavlov iz Beograda, Sandra Protić iz Radičevića i Marijana Sloboda iz Beočina. Istog dana, mame dečaka postale su Marija Mrkšić, Dušana Trifković, Sanja Balog, Albertina Pastor i Maja Bojko iz Novog Sada, Biljana Zeljković iz Bačkog Jarka, Marina Zolnan iz Selenče i Sanja Krnetić iz Bačke Palanke.

U subotu se devojčice rodile Marija Ivić, Nataša Greksa (blizanci), Marija Trifunović, Snežana Perić, Nataša Tadić i Edona Redžepaj iz Novog Sada, Natalija Radojčin iz Tovariševa i Sanja Grabež iz Temerina, a dečake Daliborka Vuković, Maja Marinković, Bojana Grujić i Andrea Bogdanović iz Novog Sada, Nataša Radoman iz Petrovaradina i Elvra Diljaj iz Ravnog Sela.

Mame devojčica u nedelju su postale Aleksandra Dejanović, Mirjana Vasiljević (blizanac), Jovana Ranković, Nataša Remecki, Ljiljana Stražmešterov i Marija Milarić iz Novog Sada,
Ilona Kišutcai iz Bečeja i Slađana Kukić iz Sremske Kamenice, a dečaka Mirjana Vasiljević (blizanac), Verica Trikić, Dijana Rac iz Novog Sada, Ruža Knežević iz Titela, Blanka Kondić iz Bača, Bojana Radovanov iz Bačke Palanke, Blanka Đeri-Bajtai iz Bačkog Petrovog Sela i
Sandra Golubović iz Sivca.

Jutros je dečaka rodila Kristina Dudaš iz Bečeja, a devojčicu Zorka Jovanović iz Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 10 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?