U Betaniji od petka rođeno 36 beba

17:02:00 08.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 36 beba rođeno je u novosadskoj Betaniji od petka ujutru u sedam sati do jutros u isto vreme. Rođene su 22 devojčice i 14 dečaka.

U Betaniji od petka rođeno 36 beba

Devojčice su rodile Jelena Pilipović, Nataša Petković, Živana Jovičić, Tijana Selić, Ivana Cvetković, Dijana Knežević, Danjela Milidragović i Alma Osmani iz Novog Sada, Tatjana Štimac iz Petrovaradina, Teodora Jeličić iz Rumenke, Anđela Ostojić i Marijana Sunajko iz Sremske Kamenice, Svjetlana Grujin iz Rumenke, Ivana Ševo iz Čuruga, Mileva Martinović iz Đurđeva, Zorica Petrović iz Šapca, Marija Marković iz Novih Ledinaca, Biljana Vujić iz Despotova, Jelka Vlaović iz Zmajeva, Margita Šajin iz Vilova, Tamara Vasilyeva iz Rakovca i Nikolina Ogar iz Slankamena.

Mame dečaka su Andrea Korhamer, Sandra Dimić, Jasmina Vuković-Bovan, Branka Ćusović i Mirjana Kukuruzović iz Novog Sada, Ranka Kasab iz Zrenjanina, Danijela Živanović iz Veternika, Ljubica Kepčija iz Silbaša, Ljubica Zečević iz Kaća, Ljiljana Grković iz Temerina, Milica Trkulja iz Sremske Kamenice, Sanja Maljković i Slađana Topić iz Žablja i Slađana Pejaković-Popović iz Lovćenca.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?