U Betaniji rođeno 14 dečaka i devet devojčica

14:01:00 14.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 23 bebe rođene su u novosadskom porodilištu od juče ujutru do jutros u sedam sati. Rođeno je 14 dečaka i devet devojčica.

Prvu devojčicu u julijanskoj Novoj godini rodila je Dragana Gašević iz Rumenke, dok je prvog dečaka rodila Nataša Mihajlović iz Gospođinaca. Obe bebe rođene su prirodnim putem.

U Betaniji rođeno 14 dečaka i devet devojčica

Ostale devojčice rodile su Gordana Stojković, Tijana Vuković, Nevena Savć i Slađana Zagorac iz Novog Sada, Aleksandra Ćeklić i Anja Vignjević iz Bačke Palanke, Martina Dujić iz Petrovaradina i Gorica Nikolić iz Veternika.

Mame ostalih dečaka su Vesna Papić-Zelenović, Tamara Vujović, Elvira Kriezi i Katarina Tomić iz Novog Sada, Anica Drmaku iz Beočina, Slađana Nakić iz Crvenke, Zorica Jovanov iz Kovilja, Dragana Mirković iz Sremske Kamenice, Vladislava Vajdić iz Žablja, Tijana Serdar iz Rume, Dara Korica iz Petrovaradina i Aleksandra Lončar iz Stepanovićeva.

Inače, Kolo srpskih sestara Eparhije bačke iz Novog Sada, vanstranačka humanitarna organizacija, i ove godine tradicionalno je na julijansku Novu godinu posetila novosadsko porodilište i prigodnim poklonima darovala provorđenog dečaka i prvorođenu devojčicu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?