U četvrtak smanjen pritisak vode na bačkoj strani grada, ponegde i bez vode

17:07:00 16.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Bačka strana Novog Sada u četvrtak, 18. jula imaće niži pritisak u vodovodnoj mreži, a moguće je da će potpuno bez vode biti rubni delovi grada i viši spratovi stambenih zgrada bez hidropaka. Kako je saopštilo JKP „Vodovod i kanalizacija“, do problema sa vodosnabdevanjem doći će zbog radova na popravci kvara na cevi između filter stanice i Fabrike vode.

U četvrtak smanjen pritisak vode na bačkoj strani grada, ponegde i bez vode


- U noći između srede, 17. jula i četvrtka, 18. jula, odnosno od 23 časova do jutarnjih sati, radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ menjaće cev između nove filter stanice i Fabrike vode. Zbog ovih, neophodnih radova, u četvrtak će tokom dana bačka strana grada imati niži pritisak u distributivnom vodovodnom sistemu. Na rubnim delovima mreže i višim spratovima stambenih zgrada bez hidropaka moguć je i nestanak vode. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se do večernjih sati – navedeno je u saopštenju „Vodovoda“.

Kako su naveli, zbog dotrajalosti cevi došlo je do curenja na spoju s meračom protoka. Zbog toga su radovi na otklanjanju havarije urgentni.

Radovi nisu otpočeti odmah, već kreću sutra u toku noći, kako bi Novosađani na vreme mogli da se spreme za slabiji pritisak vode.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?