U Gerontološkom centru "Novi Sad" šestoro obolelih od korone

09:08:00 05.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Koronavirus potvrđen je kod dvoje korisnika i četvoro zaposlenih u Gerontološkom centru "Novi Sad", a svi oboleli su u stabilnom stanju.

U Gerontološkom centru "Novi Sad" šestoro obolelih od korone


Kako navode u Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, osim kod ovih šestoro novoobolelih, juče je koronavirus potvrđen i kod jedne radnice doma za stare "Konak" u Sremskoj Kamenici, osmoro korisnika i jednog zaposlenog u Domu za stare "Srem" u Rumi, desetoro korisnika i 16 zaposlenih u Domu za stare u Subotici (Sarajevska bb), potom kod dvoje zaposlenih u Domu za stare u Kuli, 13 korisnika i osmoro zaposlenih u Domu za lica ometena u mentalnom razvoju "Srce u jabuci" u mestu Jabuka i kod 19 korisnika i petoro zaposlenih u Domu za stare "Nacionalni dom" u Vladimirovcima.

Inspekcija socijalne zaštite svakodnevno prati pojavu koronavirusa u ustanovama socijalne zaštite na teritoriji Vojvodine.

Podsetimo, početkom juna koronavirus potvrđen je kod 28 osoba u privatnom domu za stare "Mass green house" u Petrovaradinu.


U kvaru telefonska centrala u Domu na Limanu


U Domu na Limanu, kako se navodi na sajtu Gerontološkog centra, došlo je do kvara telefonske centrale, tako da sve informacije o korisnicima zainteresovani mogu dobiti telefonom na brojeve 063 113 59 09 i 063 113 61 55. Kako kažu, preduzeto je sve da se kvar otkloni u najkraćem mogućem roku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?