U KCV trenutno 300 obolelih od koronavirusa, 22 na respiratorima

17:08:00 03.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 300 obolelih od koronavirusa, od kojih je 22 na respiratorima, dok se u Vojnoj bolnici u Petrovaradinu nalazi 24 pacijenta koja su pozitivna na covid-19.

U KCV trenutno 300 obolelih od koronavirusa, 22 na respiratorima


To je 10 hospitalizovanih pacijenata manje u Novom Sadu u odnosu na poslednje podatke objavljene u subotu, 1. avgusta.

Međutim, nije poznato da li je u međuvremenu neki pacijent preminuo, kao ni broj pacijenata koji su otpušteni iz ovih zdravstvenih ustanova jer nadležni ne objavljuju ove podatke, prenosi 021 i dodaje da sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine danas tokom prepodneva ponovo nije radio. Kako navode, na sajtu je stajalo obaveštenje da je privremeno suspendovan iz tehničkih razloga. Reč je jedinoj ustanovi u Novom Sadu preko čijeg sajta se zakazuje testiranje putnika na koronu, što sada nije bilo moguće učiniti. Inače, sajt Instituta proteklih dana skoro svakodnevno nije radio po nekoliko sati. Međutim, i kada je sajt radio, nadležni ove ustanove su poslednje podatke o epidemiološkoj situaciji u Novom Sadu i Vojvodini objavili 27. jula.



Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?