U martu 29. „Novosadsko proleće“

13:02:00 16.02.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Od 21. do 23. marta biće održano 29. „Novosadsko proleće“, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Tokom tri dana manifestacije, okupiće se veliki broj izlagača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata da predstave svoje proizvode.

U martu 29. „Novosadsko proleće“


Idući u susret velikom jubileju - 30 godina manifestacije, organizatori uvode izmene, ali na staroj lokaciji - prvi sprat SPENS-a.

Svaka izložbena celina će biti protkana nekom zanimljivom ekološkom i kreativnom radionicom za sve uzraste, tribinom za građane i građanke, degustacijom gastronomskih proizvoda ili pevačkim i plesnim nastupima.

Prijave za izlagače su počele i svi zainteresovani mogu da popune link za prijavu, a više informacija mogu dobiti nasajtu Pokreta gorana ili na njihovoj fejsbuk stranici, putem telefona 021/451-788, a možete i pisati na manifestacije@pokretgorana.org.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?