U nedelju na planinarenje!

19:09:00 11.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 13. septembra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore". Kako najavljuju u ovom društvu, nedeljna ruta je: Paragovo - Pivarov potok - Slatine - Pletena anta - TV toranj - Paragovo.

U nedelju na planinarenje! foto: PD "Naftaš"

Polazak je u 8.50 časova, redovnom autobuskom linijom broj 72 za Paragovo, a autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja. Povratak je autobusom iz Paragova u 15.05 sati.
Iz "Naftaša" preporučuju da obujete dobre planinarske cipele, obučete dugačke pantalone i ponesete štapove, hranu i vodu. Vodič ove rute je Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 063/8132783.
Meteorolozi za nedelju najavljuju lep sunčan dan, tako da je ova planinarska akcija idealan način da dan provedete u prirodi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?