U nedelju Novosadski kros "Trčim za dečji osmeh"

14:03:00 07.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrta atletska trka - Novosadski kros "Trčim za dečji osmeh" biće održana u nedelju, 12. marta. Učesnici, kojih se očekuje više od 700, ove godine trčaće za Sigurnu dečju kuću u Novom Sadu.

U nedelju Novosadski kros "Trčim za dečji osmeh"Goran Venlener, atletičar

Tog dana biće organizovano više trka, kaže atletičar Goran Venlener. Preuzimanje startnih brojeva je od 9 do 10 sati, a start u Kameničkom parku sa strane Dečjeg sela kod rampe.

"Dečja trka startuje u 10 sati trkom predškolaca na 100 metara, zatim osnovci od prvog do četvrtog razreda trče 400 metara, a učenici od petog do osmog razreda 800 metara. Glavna trka, na 10,5 kilometara kreće u 11 sati, a volonteri će preusmeravati učesnike", rekao je Venlener za RTV i dodao da će biti organozovana i rekreativna trka na 4,5 kilometra kao i trka korporativnih štafeta.

Prijave odraslih su putem sajta trka.rs, a dečje trke slanjem mejla na goran.venlener@yahoo.com. Deca plaćaju učešće 300, a odrasli 600 dinara i svi koji budu učestvovai dobiće učesničku medalju.

Promoteri ovogodišnjeg novosadskog krosa biće Mirjana Lisica, bivša atletska reprezentativka u skok u vis, Goran Bajšanski, svetski prvak u savate boksu, i Dejana Bačko, slikarka i vicešampionka Evrope u paratekvondu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?