U nedelju šetnja Fruškom gorom

17:07:00 12.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Jednodnevna planinarska akcija "Nemarkiranim stazama Fruške gore", koju organizuje Planinarsko društvo "Naftaš", biće održana u nedelju, 16. jula.

U nedelju šetnja Fruškom gorom

Polazak je u 8.20 sati redovnom autobuskom linijom 78 za Beočin selo, odakle će ruta peške biti nastavljena ka Oljinom vodopadu, pa do vodopada na Gavranovom potoku i nazad ka Beočin selu.

Autobus kreće sa Međugradske autobuske stanice i staje kod Lutrije, Futoške pijace i Mosta slobode. Povratak je autobusom iz Beočin sela u 15 ili 17.55 sati

U "Naftašu" kažu da su obavezne dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Staza ima dosta uspona i silazaka i namenjena je planinarima sa dobrom kondicijom.

"Pešačiće se do šest sati i ova šetnja nije pogodna za početnike. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije", naglašavaju u ovom planinarskom društvu.

Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije na broj telefona 063/813-2783.

Ilustracija: Andreas Eldh / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?