U Novom Sadu otvoren najmoderniji bioskop u zemlji

10:07:00 16.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Najveći bioskopu Vojvodini i najmoderniji u zemlji, "CineStar" 4Dx, otvoren je sinoć u Novom Sadu. Bioskop se sastoji od 10 dvorana sa oko 1400 mesta za sedenje i prostire na čak 5000 kvadrata zasebne zgrade Tržnog centra "BIG".

U Novom Sadu otvoren najmoderniji bioskop u zemlji

Na svečanosti upriličenoj tim povodom, posetioci su imali priliku da gledaju akrobacije kaskadera, nastupe gutača vatre, igrače sa led svetlima, plesne tačke...

Zoran Savić, direktor kompanije "Blitz CineStar" za Srbiju, rekao je da je novosadski multipleks treći i ujedno najambiciozniji projekat te kompanije u našoj zemlji.

- Za nama su meseci požrtvovanog i uzbudljivog rada na izgradnji bioskopa koji će biti dostojan ovog grada. Građani Novog Sada bili su sve vreme naša najveća inspiracija i motivacija da uvek damo malo više i da budemo još bolji i kreativniji - rekao je Savić.

Novootvoreni "CineStar" bioskop prvi je i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji, opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Osim 4Dx sale, ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni "CineStar" standard, a to su samo neke od tehničkih karakteristika ovog bioskopa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Boda

, *.dynamic.sbb.rs

Kako ste smorili sa ovim otvaranjem a da nam lepo napisete kolko ovo zadovoljstvo kosta, pa da mogu nesto i da znam.Otvorio se bioskop otvorio se bioskop kao da se otvorila fabrika sa 5000 radnih mesta


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1009.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?