U Novom Sadu registrovano 946 novoobolelih, gužve u Kovid centru na Novom naselju

16:01:00 13.01.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Tokom prethodnog dana u Novom Sadu je registrovano 946 novoobolelih, dok je u Vojvodini je registrovano 2.755 novih slučajeva. Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 16.084, od čega je najveći broj u Novom Sadu, 5.314.

U Novom Sadu registrovano 946 novoobolelih, gužve u Kovid centru na Novom naselju


Kako navode u Domu zdravlja „Novi Sad“, svakodnevno veliki broj pacijenata dolazi u Kovid centar na Novom naselju gde se nalazi kompleksan sistem u kojem radi 125 zdravstvenih radnika, kao i službe koje pomažu da sve funkcioniše kao jedan centar.

Dnevno radi 18 lekarskih timova, Kovid ambulanta za trudnice, RTG dijagnostika na dva aparata, laboratorijska dijagnostika koja dnevno uradi od 600 do 800 analiza i jedan tim za svakodnevnu dezinfekciju svih prostorija.

U Domu zdravlja ističu da je najvažnije da nijedan pacijent ne čeka napolju i da nije upućen na više instance bez kompletno urađene dijagnostike. U ovoj zdravstvenoj ustanovi podsećaju da rade neprekidno i da su na raspolaganju svim građanima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?