U Novom Sadu rođene trojke i još 54 bebe

14:01:00 04.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 57 beba rođeno je u novosadskom porodilištu Betanija, od četvrtka 31. decembra ujutru, do jutros u 7 sati. Rođeno je 30 dečaka i 27 devojčica.

Trojke, dve devojčice i dečaka, rodila je Novosađanka Branka Kolarov.

U Novom Sadu rođene trojke i još 54 bebeIlustracija

Devojčice su rodile Gabriela Đermati, Dijana Anastasijević, Vafa Abdulah, Jovana Ivanov, Vesna Milošević, Anica Brankov, Marija Stanisavljević, Sabina Šuhajda, Zorica Živković, Zoranka Bukvić, Branka Bečelić, Aleksandra Milinković, Adriana Đogo i Koštana Šeić iz Novog Sada, Suzana Selena i Andrea Milinović iz Temerina, Ljiljana Nikolić iz Sečnja, Marina Marčetić iz Petrovaradina, Miroslava Kovačević iz Beške, Nada Atanackov iz Loka, Marina Dugonjić iz Futoga, Zorica Familić iz Obrovca, Nataša Milićević iz Beočina, Mila Stojić iz Nove Gajdobre, Veronika Knežević iz Kaća i Daniela Melih iz Kulpina.

Mame dečaka su Marija Prentović, Ana Spajić, Jelena Nastasić, Anita Švonja, Jelena Tepić, Tijana Rubežić, Biljana Negovanović, Gordana Novaković, Irena Tica i Tanja Kovačević-Aljić iz Novog Sada, Vesna Firić iz Kovilja, Gabrijela Kujović iz Čerevića, Slađana Nikolić iz Neradina, Gina Radić iz Šajkaša, Irena Talić i Marija Zečević iz Futoga, Dubravka Vučković iz Bačkog Novog Sela, Svetlana Božin iz Bačke Palanke, Jelena Kojčin iz Futoga, Dragana Marković i Tijana Ratkovica iz Veternika, Nataša Jović iz Siriga, Dragana Bogićević iz Sremske Kamenice, Tatjana Lukić iz Bačkog Gradišta, Jasmina Tordaj iz Maglića, Jovana Kojdić iz Inđije, Zorana Maksimović iz Pivnica i Kristina Vajda iz Bečeja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?