U Novom Sadu u kućnim uslovima vakcinisano 5.000 ljudi

13:06:00 07.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Sve više mladih se vakciniše ali to još uvek nije ono što očekujemo, izjavio je danas Nenad Vukas iz Doma zdravlja „Novi Sad“.On je za TV K1 rekao da je poslednje dve nedelje znatno povećan broj mladih od 18 do 30 godina koji su se vakcinisali.

U Novom Sadu u kućnim uslovima vakcinisano 5.000 ljudi

Zbog lepog vremena, autobus za vakcinaciju protiv koronavirusa danas će biti na Štrandu, a u narednom periodu će obići više lokacija širom grada.

U Novom Sadu je do sada više od 5.000 građana vakcinisano u kućnim uslovima.

Na punktovima za imunizaciju, osim državljana Srbije, bez poziva eUprave mogu da se vakcinišu i državljani Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Bez poziva građani mogu da se opredele za Sinofarmovu, Astrazeneku i Fajzerovu vakcinu, dok se „Sputnjik V“ daje samo građanima koji su dobili poziv eUprave.

Podsetimo, u Novom Sadu je vakcinacija protiv koronavirusa moguća na četiri punkta - na Novosadskom sajmu, u tržnim centrima BIG i Promenada, i u vakcinalnom autobusu koji svakog dana menja lokaciju.

Punkt na Sajmu radi od 8 do 20 časova i tu se daju Sinofarm, Astrazeneka i Fajzer, a u BIG-u i Promenadi, kao i autobusu, koji rade od 10 do 20 časova, daju se Fajzer i Sinofarm.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 997.8 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?