U Novom Sadu uhapšeni otmičari pripadnika kavačkog klana

19:08:00 25.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Policija je sinoć u Novom Sadu uhapsila grupu osumnjičenih koji se terete da su u subotu, u takozvanoj dolini gladnih na Novom Beogradu, kidnapovali F. G. (25) iz Bara.

U Novom Sadu uhapšeni otmičari pripadnika kavačkog klana

Foto: MUP / Screenshot

Kako je saopšteno iz MUP-a, uhapšeni su M. G. (44), F. C. (30) i A. J. (31) zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Oni se terete da su 21. avgusta u večernjim časovima presreli dvadesetpetogodišnjaka, ugurali ga u automobil i odvezli u jedan stan u Beogradu, u kojem su ga tri dana mučili i zlostavljali. Sumnja se da su oni nameravali da od rođaka i prijatelja oštećenog traže otkup u iznosu od 150.000 evra.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUP je objavio video snimak hapšenja osumnjičenih, pa se može videti da je jedan osumnjičeni uhapšen na Beogradskom keju, dok je vozio žuti „mini cooper“. Još dvojica muškaraca uhapšena su u jednom stanu, ali je nemoguće na snimku videti u kom gradu.

Inače, kako navode Novosti, oteti mladić je rođeni brat Ž. G. koji se dovodi u vezu sa „kavačkim klanom“. Isti Beranac se povezuje i sa otmicom i nestankom G. M. 2019. godine u Beogradu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?