U Novom Sadu za dva dana 659 novozaraženih korona virusom

17:11:00 16.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Tokom vikenda u Novom Sadu je registrovano 659 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Kako je naveo Institut za javno zdravlje Vojvodine, u pokrajini je zabeleženo 1.407 novih slučajeva, a epidemiološka situacija u Vojvodini je ocenjena kao vanredna.

U Novom Sadu za dva dana 659 novozaraženih korona virusom


Institut nije naveo koliko tačno ima aktivnih slučajeva, ali kada se uporede novosaopšteni podaci onima sa kraja prošle nedelje, dolazi se do toga u Novom Sadu ima oko 4.000 , a u Vojvodini više od 7.500 zaraženih od koronavirusa.

- U ovom trenutku na teritoriji 27 opština situacija se ocenjuje kao vanredna i to u Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Kikindi, Subotici, Somboru, Bačkoj Palanci, Vršcu, Beloj Crkvi, Beočinu, Opovu, Žablju, Alibunaru, Sremskim Karlovcima, Plandištu, Temerinu, Kovačici, Kuli, Inćiji, Rumi, Vrbasu, Bečeju, Irigu, Kovinu, Šidu i Novoj Crnji - navodi Institut.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.3 mb
Vetar: 6 m/s, E
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?