U petak otvaranje najvećeg bioskopa u Vojvodini

19:07:00 12.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novi CineStar multipleks bioskop uz TC BIG svečano će biti otvoren 15. jula od 19 sati i to uz besplatno piće i kokice, nesvakidašnje akrobacije kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafitere, plesni nastup Vojvodine dens, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scensku šminku, tradicionalni petominutni CineStar vatromet i nastup DJ-a …

U petak otvaranje najvećeg bioskopa u Vojvodini

Te večeri, od 19.20, počeće i prve filmske projekcije, a besplatne karte za bioskop očekuju one najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, dok će posetioci koji kupe kartu drugu dobiti besplatno.

Na repertoaru će se prvog dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera - Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2.

Nakon otvaranja bioskopa posetioci mogu da očekuju i skrivene i ponoćne pretpremijere, online kupovinu bioskopskih ulaznica, matine za porodice i decu...

U petak otvaranje najvećeg bioskopa u Vojvodini

Inače, ovo će biti prvi i jedini bioskop u zemlji sa 4Dx dvoranom - opreljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu, gigantska wall-to-wall platna i zvučne sisteme koji obezbeđuju kristalno jasnu sliku i ton.

Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.

Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?