U petak poslednja "Kritična masa"

10:10:00 25.10.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Poslednja novosadska Kritična masa biće održana u petak, 27. oktobra.

U petak poslednja "Kritična masa"

U Novosadskoj biciklističkoj inicijativi, koja je organizator događaja, kažu da su ovim okupljanjem biciklista svakog poslednjeg petka u mesecu postignuti željeni ciljevi, odnosno, broj biciklista u gradu se povećao, Grad je počeo da se bavi biciklističkom infrastrukturom i ljudi su počeli da obraćaju više pažnje na bicikliste.

Smatraju da ovakve vožnje sada treba da se održavaju nekoliko puta godišnje, a da će ubuduće težiti većim događajima sa više različitog sadržaja, kako se, kako kažu, ne bi sve svelo samo na vožnju bicikala.

Poslednja Kritična masa krenuće u 17 sati iz Limanskog parka. Meteorolozi prognoziraju lepo vreme, pa organozatori pozivaju što više građana da im se pridruži na svojim dvotočkašima.

Ppdsetimo, prva Kritična masa u Novom Sadu održana je aprila 2012. godine i od tada je okupljanje biciklista svakog poslednjeg petka u mesecu postalo tradicija.

Izvor: 021.rs

Ilustracija: Laurel L. Russwurm / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?