U planu postavljanje semafora na šest raskrsnica

17:07:00 06.07.2016, Komentara: 2

Novi Sad - U planu je da šest novosadskih raskrsnica dobije semafore, a Zavod za izgradnju grada priprema tehničku dokumentaciju za njihovo postavljanje.

U planu postavljanje semafora na šest raskrsnica

Semaforizacija pešačkih prelaza planira se preko Rumenačke ulice na raskrsnici sa Ulicom Filipa Filipovića, kao i Rumenačkog puta sa Ulicom Oblačića Rada, zatim na uglu Proleterske ulice i Bulevara Evrope na Klisi, uglu Sentandrejskog puta i Velebitske ulice, na uglu Bulevara kralja Petra I i Ulice Paje Markovića - Adamova i na uglu Ulice Danila Kiša i Bulevara oslobođenja.

Na većini ovih raskrsnica dešavale su se saobraćajne nezgode u kojima su mahom stradali pešaci, a konkretni radovi se mogu očekivati u narednom periodu kako se budu sprovodili jedan po jedan tender za izbor izvođača radova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Duka

, *.home.otenet.gr

Bulevar Evrope i Branka Bajica. Sad se ceka i po nekoliko minuta da se ukljuce auta na bulevar. U spicu je opsti haos. A kad se dese saobracajke, ozbiljne su.


Brane

, *.dynamic.sbb.rs

Niko se ne bi setio da napravi pesacki prelaz na bulevaru kod Flying Dutchmana? Razmak izmedju dva semafora je ogroman i svi prelaze bulevar veoma rizicno.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?