U plovnom delu Dunava postavljaju se navigacione bove

19:08:00 27.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Na plovnom delu Dunava u Novom Sadu postavljaju se modalne navigacione bove. Prilikom obilaska postavljanja bova gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je naglasio i da je veoma zadovoljan što su sa Dunava uklonjeni ledolomci „Čakor“ i „Vučevo“.

U plovnom delu Dunava postavljaju se navigacione bove

foto: Grad Novi Sad

On je tom prilikom rekao da je veoma važno što Ministarstvo građevinarstva vodi računa o plovnoj bezbednosti i što se postavlja najmodernija signalizacija na Dunavu. Događaju je prisustvovala i ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović.

- Juče smo imali razgovor sa jednom kineskom kompanijom o izgradnji četvrtog mosta u Novom Sadu, sutra dolazi druga kineska kompanija, vlada veliko interesovanje za taj projekat. Radimo ubrzano, početkom jeseni očekujemo oficijalne ponude velikih kompanija sa planovima za realizaciju tog značajnog poduhvata. Dobro je što je i Luka Novi Sad sa novim vlasnicima krenula sa prvim investicijama, a kada se smiri epidemija, nadamo se velikom broju brodova, na novim pristanima - naveo je Vučević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?