U ponedeljak i sredu izmena saobraćaja u delu Grbavice zbog postavljanja kamera

16:12:00 03.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Informatika“ će u narednom periodu izvoditi radove na raskrsnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijević, na kojoj će postaviti kamere za video nadzor.

U ponedeljak i sredu izmena saobraćaja u delu Grbavice zbog postavljanja kamera


Radovi se izvode na zelenoj površini zbog čega će u ponedeljak, 6. decembra biti zatvorena jedna kolovozna traka u Ulici Braće Ribnikar, u delu od ulice Futoška do ulice Miše Dimitrijevića. Deo ulice Braće Ribnikar od Bulevara oslobođenja ka Futoškoj ulici za sve vreme radova biće slobodan za saobraćaj.

Takođe, u sredu, 8. decembra izvodiće se radovi na zelenoj površini u drugom delu ulice Braće Ribnikar i to od ulice Miše Dimitrijevića do Bulevara oslobođenja. Deo ulice Braće Ribnikar od Futoške ulice ka Bulevaru oslobođenja biće slobodan za saobraćaj.

U „Informatici“ podsećaju da je ulica Braće Ribnikar jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, kroz koju tokom dana prođe veliki broj automobila, pešaka i biciklista. Pored toga, u neposrednoj blizini raskrsnice nalazi se ŠOSO „Milan Petrović“.

Očekuje se da će video nadzor pomoći da se unapredi kontrola i bezbednost saobraćaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?