U ponedeljak počinje „NS bajk“ sezona

18:04:00 12.04.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Nova, 14. biciklistička sezona „NS bajk“ sistema počinje u ponedeljak, 15. aprila.

U ponedeljak počinje „NS bajk“ sezona


Vlasnici korisničkih kartica moraju zameniti stare korisničke kartice, kako bi mogli koristiti iznajmljivanje bicikala. Do zamene kartica dolazi zbog unapređenja „NS bajk“ sistema i pojednostavljivanja njegovog korišćenja.

Prilikom iznajmljivanja bicikala kartice se više neće ubacivati u automat, već će funkcionisati po tač sistemu. Dopuna korisničke kartice, osim na stanicama, kao i do sada, moći će se dopuniti i elektronskim putem.

Građani mogu zameniti stare i izraditi nove kartice u prostorijama „Parking servisa“ na Bulevaru Mihajla Pupina 1, drugi sprat, kancelarija br. 206, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Kupovina i zamena korisničke kartice može se obaviti i na blagajni Parking servisa u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 14 do 19 časova i subotom od 9 do 19 časova.

Kako navodi Parking servis, zamena kartica je besplatna.

Registracija novih korisnika podrazumeva izradu čipovane kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan, isto kao i prošle sezone.

I ove sezone korisnici mogu da se opredele za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata. Sezonska pretplata predstavlja najpovoljniju tarifu za registrovane korisnike koji bicikl koriste kao prevoz do posla, fakulteta ili za obavljanje drugih svakodnevnih aktivnosti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 5 m/s, SSE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?