U ponedeljak privremena izmena trase autobuskih linija 6 i 12

13:03:00 19.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad - U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u ponedeljak će privremeno biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 6 i 12.

U ponedeljak privremena izmena trase autobuskih linija 6 i 12


Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Ćirila i Metodija 126 E, autobusi na liniji broj 6, koji polaze sa Podbare, saobraćaće od raskrsnice ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija ulicom Feješ Klare do raskrsnice sa ulicom Stanoja Glavaša, potom skreću desno u Stanoja Glavaša, pa desno u Šarplaninsku, potom levo u Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Iz Adica, autobusi, od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske, će skretati desno u Šarplaninsku ulicu, pa levo u Stanoja Glavaša, levo u ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 12, autobusi koji polaze iz Centra, od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare skretaće levo u Feješ Klare, desno u ulicu Stanoja Glavaša do raskrsnice sa Šarplaninskom, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Sa Telepa, autobusi će, od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske, skretati desno u Šarplaninsku ulicu, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare, desno u ulicu Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati već izmenjenom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?