U poslednjih devet dana koronavirus potvrđen kod jedne osobe

20:05:00 19.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - U poslednjih devet dana koronavirus je potvrđen samo kod jedne osobe u Novom Sadu, a dnevno je testirano od 270 do 350 osoba, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević. Reč je o osobi koja je došla iz inostranstva, bila je radno angažovana na kruzeru i naš je državljanin.

U poslednjih devet dana koronavirus potvrđen kod jedne osobe


- Testirano je oko 300 ljudi dnevno u tom periodu. Pratićemo situaciju i čekati dalje instrukcije Kriznog štaba. U privremenoj bolnici na Sajmu ima 20 pacijenata, virus nije nestao, Novosađani su se možda prerano opustili, ali moramo biti na oprezu da se stanje ne bi pogoršalo. Za sada je dobro, a Novi Sad ništa nije uskratio zbog krize. Ne odustajemo od besplatnih vrtića, udžbenika za đake prvake i povoljnijih cena karata u gradskom prevozu – naglasio je Vučević i dodao da se Grad odgovorno odnosi prema novcu Novosađana, te da možemo biti ponosni na to kako je naš grad funkcionisao za vreme vanrednog stanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?