U pucnjavi ubijen mladić na Detelinari, muškarac (47) povređen

08:09:00 03.09.2021, Komentara: 1

Novi Sad – Dvadesetšestogodišnji mladić je ubijen, a muškarac star 47 godina je povređen u pucnjavi koja se sinoć dogodila u novosadskom naselju Detelinara.

U pucnjavi ubijen mladić na Detelinari, muškarac (47) povređen


Kako portal novisad.com saznaje, pucnjava se dogodila u Cankarevoj ulici, u dvorštu zgrade broj 8, nešto posle 21 čas.

Hitna pomoć je primila poziva u 21.27 časova, a na licu mesta je zatečen muškarac (26) bez znakova života, dok je sa njim bio muškarac star 47 godina, koji je povređen. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema rečima žitelja Cankareve ulice, oko 21 čas se čuo čudan zvuk, a potom i nekoliko hitaca. Kako kažu, u dvorište zgrade gde se desila pucnjava, navodno je uleteo je džip, koji je veoma brzo napustio mesto zločina. Ubrzo je na lice mesta došla policijska ekipa koja je blokirala ulicu.

U pucnjavi ubijen mladić na Detelinari, muškarac (47) povređen


Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je za sada neimenovana osoba osumnjičena za ubistvo uhapšena, kao i da je pronađen automobil iz kojeg je pucano. Navodno je, u toku večeri, policija pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, u pravcu Rumenke.

Prema nezvaničnim informacijama, u pucnjavi je ranjen G. K., a ubijen je U. S.. Prema pisanju pojedinih medija, u pitanju je kriminalni obračun, jer je povređeni od ranije poznat policiji.

Navodno je pucano u Gorana Kovačevića Goranca, koji je jedan od osumnjičenih za otmicu Gorana Cvijetića (45) iz Budisave 2017. godine.

Da li su ove nezvanične informacije tačne još uvek se ne zna jer se iz Policijske uprave Novi Sad nisu oglasili.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Ramamti Ezer

, *.mbb.telenor.rs

Ovo je vreme vukova a ne ovaca, krvoločnih zveri u ljudskom obliku. Kad nekome treba telohranitelj ili se bavi opasnim poslom ili ima putera na glavi i živopisnu biografiju koja je često na ovaj ili onaj način povezana s podzemljem a možda i politikom. Kako god, ovaj mladić je mogao da se okane opasnih poslova jer telohranitelj to jeste. Širom sveta i na ex Yu prostorima, ljudi koji su upoznali Bibliju i volju Boga Jehove, koji su bili nasilni i telohranitelji važnim glavonjama u svojoj državi ostavili su taj opasan posao i počeli da se bave nekim zanatom, manje para, ali više
mira,  glava nije u torbi i porodica mirno spava. Uskoro će Bog uništiti sve koji druge ugnjetavaju i vratiti mir ovoj napaćenoj planeti.
Uteha je uvek u obećanju koje je Isus Hrist dao da će se na ovoj planeti desiti veličanstvena priprema - uskrsenje mrtvih. Saučešće porodici.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?