U saobraćajki na Bulevaru oslobođenja povređen pešak i još tri devojke

20:09:00 10.09.2021, Komentara: 2

Novi Sad - Četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15 časova na Bulevaru oslobođenja kod broja 48.

U saobraćajki na Bulevaru oslobođenja povređen pešak i još tri devojke


Prema nezvaničnim saznanjima, pešaka koji je pretrčavao kolovoz van pešačkog prelaza udario je automobil. Navodno je, vozač automobila, pokušavajući da izbegne pešaka, naleteo na još nekoliko parkiranih automobila.

Hitna pomoć je poziv primila u 14.59 časova, a prema rečima portparola Hitne pomoći, dr Zorana Krulja, na teren su izašle tri medicinske ekipe.

- Povređene su četiri osobe, tri ženske starosti 19 godina, i one su posle zbrinjavanja na licu mesta, u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar. Četvrta osoba je muškarac i on je posle inicijalnog zbrinjavanja na mestu nesreće, u teškom stanju sa teškim povredama prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV - potvrdio je za “Dnevnik” doktor Krulj.

Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi obavila uviđaj, nakon čega će se znati kako je došlo do nesreće u kojoj su četiri osobe povređene.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Ja

Imam komentar licno sam bio prisutan kada su dosla kola hitne pomoci zenska osoba (dr) nije posvetila decku jedan minut paznje opipala je puls a zatim su ga prekrili. Posle 15tak mnuta decko se pomerio a za 5 min su dosla druga kola i odnela ga. Uzas sta je ovo sa zdravstvom, bitno je da kovid pricu pevate i palite sirene kada za to nema potrebe kako bi se ljudima uterao strah u kosti.


Nenad

Kao neko ko licno poznaje stradalog mogu samo da kazem SRAMOTA kako intervenise hitna pomoc! Bitno je da je sva paznja usmerena na kovid,psiholoskom agresijom preko tv-a i sirenama hitnih kola po gradu!? Sve sto je valjalo u zdravstvu otislo je,posto nisu mogli da se naviknu na blagostanje koje im nudi veliki vodja! Ostali su frizeri,limari,automehanicari koji su za par stotina e "polozili "razliku predmeta u nekoj privatnoj skoli i tako puni znanja ordiniraju posle udesa! Zalosno dokle smo dogurali!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?