U sklopu Kaleidoskopa kulture, sinoć otvoren INFANT

17:09:00 05.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT, 47. po redu, otvoren je sinoć u Kineskoj četvrti. Ovaj događaj realizovan je u sklopu Kaleidoskopa kulture, a u okviru njega će do 9. septembra u Novom Sadu, budućoj Evropskoj prestonici kulture, publika svakodnevno susretati sa različitim vrstama umetnosti.

U sklopu Kaleidoskopa kulture, sinoć otvoren INFANT


Festival je otvorio poznati glumac, reditelj, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja sledećim rečima: „Nismo dugo svirali, pa je trema prisutna, ali imam dovoljno samopouzdanja da vas pozdravim i da kažem da je festival alternativnog teatra INFANT otvoren!“ Ipak, trema nije bila osetna, čemu je posvedočila oduševljena publika đuskanjem, pevanjem i traženjem bisa.

U sklopu Kaleidoskopa kulture, sinoć otvoren INFANT


Nakon ovog nastupa, izvedena je predstava "Ana Frank" Šabačkog pozorišta, prva takmičarska predstava u okviru 47. INFANTA.

Večeras je na programu „Prostor za revoluciju“ Bitef dens kompanije od 20 časova i „Algoritam sna“ Teatra Mimart od 21.30 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?