U stanovima heroin, marihuana i amfetamin

17:05:00 15.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je Z. N. (34), zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi, policija je pronašla heroin, amfetamin i novac za koji sumnja da potiče od prodaje droge.

U stanovima heroin, marihuana i amfetamin


Sumnja se da je Z. N., prethodno, prodao heroin i tablete sa liste psiohoaktivnih supstanci trojici Novosađana, kod kojih je policija i pronašla te narkotike.

Osumnjičenom Z. N. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Krivične prijave biće podnete i protiv trojice osumnjičenih za neovlašćeno držanje opojnih droga.

U drugom odvojenom slučaju, policija je u garderobi Novosađanina (39), pronašla sedam paketića marihuane, koja je pronađena i u njegovom stanu. Po nalogu višeg javnog tužioca, protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?