U subotu izbor za najelegantnijeg ljubimca

14:10:00 14.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Izbor za najelegantnijeg ljubimca, psa, mačku ili neku sitnu životinju, biće održan u subotu, 17. oktobra u tržnom centru "Big", u okviru celodnevnog programa "Pet Party".

U subotu izbor za najelegantnijeg ljubimca

Manifestacija se sastoji iz dva dela, a prvi počinje od podne, kada se očekuje druženje sa štićenicima Udruženja „Dobra nada” iz Novog Sada, kao i usvajanje napuštenih pasa, dok će veterinari iz „Dog point” kluba besplatno urediti sve ljubimce. Najveće iznenađenje prirediće „Pet centar” i „Natural Trainer” u okviru nagradne igre „Točak sreće”.

Organizatori kažu da posetioce očekuju dobro druženje, zabava, pokloni, fotografisanje i razna iznenađenja, a glavni događaj će biti upravo izbor za najelegantnijeg ljubimca, koji počinje od 15 sati, kada će ljubimci prošetati po zelenom tepiha.

U subotu izbor za najelegantnijeg ljubimca

Žiri će dodeliti i nagrade u 15 kategorija. Ujedno, od ponedeljka, 19. oktobra, slike svih ljubimaca koji se budu fotografisali, biće postavljene na „Fejsbuk” stranici „Ljubimci su zakon”, preko koje će, ljubimac s najviše glasova osvojiti titulu „Novosadske pet-face” i dobiti vredne „Natural trainer” poklone.

Prijave do petka

Prijave za dolazak na drugi „Pet-parti” traju do petka, 16. oktobra, a svi zainteresovani mogu ostaviti svoje podatke i potvrditi dolazak na portalu www.petface.net ili na „Fejsbuk” stranici „Ljubimci su zakon”.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 86%
Pritisak: 1007.6 mb
Vetar: 1 m/s, WNW
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?