U subotu počinje Poljoprivredni sajam

10:05:00 08.05.2015, Komentara: 0

U subotu počinje Poljoprivredni sajam

82. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, otvoriće svoje kapije za posetioce u subotu u 11 časova. Manifestacija se nalazi među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi, a najvažniji je sajam Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Svi posetioci sa kupljenim kartama učestvuju u nagradnoj igri, u kojoj je glavna nagrada - traktor Belarus 320. Izvlačenje dobitnika biće u četvrtak,14. maja u 17 časova.

JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje u sledećim ulicama: Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice; Ulica Novosadskog sajma, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice; plato ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove; plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice; ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici; Ulica braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca; Ulica braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice; Ulica Branka Bajića; Plato u Ulici Mikole Kočiša; Mičurinova ulica; Ulica Bogdana Garabantina i Parkiralište u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.300 parking mesta koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važe stanarske parking karte.

Manifestacija traje do 15 maja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?